Wednesday, April 28, 2010

~~ Thaqif memang suka tido begini ~~

:: Ni berlaku suata ketika dahulu ::
:: Thaqif Sujud tgh malam tu kot ::


:: Nasib dia pakai suar tu,tonggeng lak cam tu nampak la comel sikit kan ::
:: Tido dia lena kalau begini..ummi nak gelak sorang2 tgk dia tido ::
:: org kata tido cam tu byk cacing tp doc kata no,noo,no,no.............:
:: Semalam dh Selesai appmnt ngan klinik n Thaqif dh selamat amik ALBENDAZOLE td sng lak dia makan ,kalu time demam dulu susah betul nak suap ubt ::
:: Terus la ummi bg secara baik scot gak ,siap mtk tmbh lg ::


p/s : pada sesiapa yg bg award ummi amik nanti ye..hutang jap..skrg susah sgt nak on-9 penuh Celcom b/band ni la asyik lost connection jek..geram nak blogwalking pun susah,asyik2 problem loading page la,server not found la...tak suka! tak suka ! tak suka! berjam tunggu sampai td sambil meng-google homestay2 kat batu rakit sambil bercit-cat ngan Ayah..Teman ayah study ,sempat dgr lagu dr Ayah..hohoho Rock la Ayah ...nak buka 1 page pun terkedek2 ..........
Sampai thaqif lena kat riba ummi tunggu ummi nak ber-google ..sempat gak dia tido cam kat atas tu..Thaqif2..... ummi love u very much indeed ;-)...nak join thaqif tido skrg dah kul 1.25 a.m......ayah pun dh tido kot, ke study lg ?

4 comments:

Ummi said...

kak..sy pon berhutang award kak lg..

hati - ema said...

comelnye dia tido

tinie&thahir said...

syikin : tak pe ;-) ada masa leh amik ..

Ema :

;-)..

eyza said...

kak tin... celcom skrg mmg teruk..rasa mcm nak terminate jer... asyik putus2...