Tuesday, April 13, 2010

~~ Miss Our Home Sweet Home ~~

:: Thaqif yg tido sangat lama kalu kat rumah sewa ayah nie..2 tiga jam ada la.
Bersama ayah yg baru balik sekolah..

Dah seminggu lebih kat sini ..baru teringat umah..kat sana..hehehe
Apa la ummi ni..ye la almaklum la duk sini..yg buat suka tu walaupun tak seselesa umah sendiri..
tp tetap happy sebab hari2 leh jumpa ayah..makan sama2 ,g jalan sama2.Tu pakej yg lengkap tu.
bukan senang nak bertiga cam nie..selalu.time ayah cuti tu lain la.
pg2 dah bangun cam nak G class gak..petang ayah balik class pun sama.
ummi lak dapat gak dpt merasa uruskan makan pakai ayah..( walaupaun makan luar )
mlm2 tlong temankan ayah study,thaqif tolong kacau ayah..ummi tlg ayh translate nota2 ayah.tlg buat kopi..kalu ayah g main Futsal pun kita org ikut gak..hahaha jg pom2 boy n girl..haha.
Pas kita org balik nie ayah kembali duk umah sewaan nya bersama 2 org rakan sengkatan..


Rasa2 cam ayh sekarang keje kat darat la...hahahaha..
Apa2 pun Ummi Harap ayah study biar smart..Result biar Cemerlang..
Ummi n thaqif balik nie leh study seaman2 nya..kau kt org ada ..memang selalu wat kacau ..;-) kan ayah..buln depan ada exam..

6 comments:

be@r-d0t said...

salam...

tiutnya anak akak tido...

tinie&thahir said...

salam bear-dot ..
;-)

Lelord said...

alololo tomeinya titon, ayah lak posing maut

tinie&thahir said...

Lela:
hi lela ..hahaha ayah posing maut..hehehehe..kalu anak tak tido tak dapat la ayh posing cam tu..hehehe

larra said...

alololo..sweet nyer..mesti kalo dah berjumpa tu..amatlah dimanfaatkan sgt..touching tulll

tinie&thahir said...

Larra:
Betul..kena manafaat kan sesaat juga masa yg ada..;-)