Friday, April 9, 2010

~~ Kalu Tgh Marah ~~

hahahaha ..nie la rupa thaqif kalu tgh marah...ummi kdg2 suka sakat dia bg dia marah..
tp yg selalu buat dia marah ayah la..ayah lg suka menyakat die..tp kdg2 ummi tgk thaqif nie suka kalu kita kacau2 die ..lg pun dia memang nak kan perhatian tuk die maklum la ..time belum ada adik ni la nak tumpukan penuh perhatian kat dia pun..
:: dia marah ummi sarungkan captu kat kepala dia..sampai ternampak pusat dier..

:: Kurangkan marah2 tu ahmad Thaqif akmal...!!!


:: Dah cool sikit ..pas marah terlampau..

6 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

hihihi ummi, thaqif & aqil sama lah.. kalo kaco sikit, amuk amuk amuk.. hehehe

eyza said...

ala.. ciannya thaqif,,apala ummi ni suka sgt usik buah hati aunty eyza ni kan? nanti aunty marah ummi...hi..hi....

ummithaqif said...

Ibu aqil : hehehe betul tu kdg2 kan ngamuk teruk sungguh..
ada tak cara nak kasi dia org ni jd lebih cool.

ummithaqif said...

eyza
Dia memang suka ngamuk..kaki tgn kdg2 naik kat ummi n ayah..tp kita org suka usik..
kalu tgk dia marah teruk oooo..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

ummithaqif, ibuaqil ni pun tgh duk mencari petua.. aqil amuk amuk lagi dh masuk 3 mlm berturut nih.. nak buek lagu mano?? isk isk

ummithaqif said...

ibu aqil
aik budakberdua ni same je ..
thaqif pun bru pas meragam..tb2 tgh main ngamuk sorang2..
time dia ngamuk2 tu cuba peluk dia sambil bacakan ayat kursi ..
insyallah dia kurang sikit..