Monday, April 26, 2010

~~ '..' ~~

:: Minggu lepas masa ayah balik..Kami ke Tesco untuk m'beli brg2 dapur sambil cuci-cuci mata ::
:: Kalau bg buku benda pertama yg dia kenal ialah Dog + Cart ::
:: Kalau ke bahagian toys benda yg dia mintak ialah ball sambil jert naaaaaaaaakkkk ::

:: Tgh Test vcd word world tuk thaqif..hohoho ternganga mulut tgk mr bean..sementara nk tunggu da test...bdk penjaga tu asyik tgk cd je..layan customer pun mahu tak mahu je,masa time ni ok gak.masa ummi g jumaat baru nie geram je rasa.lmbt sgt, mata asyik pandang skrin tv je ::
:: selalunya dia la anak yg tak duk diam2 ,turun dr troli ..tp hari tu alhamdulillah dia behave sangat duk kat atas tu.lain kali kalau tak duk dlm stroler letak dia dlm troly yg ada tmpt brg baby tu baru la dia ok ::
:: Ayah meng-test T-Rex itu..sap gerak2 ada bunyi thaqf lak penakut sikit,bila letak dekat2 dia tolak je mahal wooo rm 200++ ::
:: Bila ayah tunjuk doll nie dia kiss n malu2 lak kelakar la thaqif ::

:: sebelum balik solat jap ,sebab nak ke wangsa maju ayah nak cri brg lg .sementara tu si Thaqif berlagak seperti org popular melambai sana sini tgk org lalu lalang sambil makan roti ::

5 comments:

i n n z c h u b b y said...

akak...

ni kat tesco ampang ke?

tinie&thahir said...

Tak...
Tesco Rawang..
kalu tesco Ampang Jgn merasa nak berpic-pic cam tu..org ramai sgt..
Kat sni best..Tak sesak sangat..

mamalieyna said...

g soping complex tak sah, kalo tak belikan apa2 tuk anak kan..behave nye thaqif sok situ, arif saya tak pernah lg letak ats tu, selalu terus dok dlm troli..hehe..

nieda said...

comelnya..dah lama x pergi tesco

tinie&thahir said...

mamalieyna: A'a betul tu..kita punya barang x de pun tak pe..
nanti try ltk arif lak cam tu..memnag berbaloi..;-)

Nieda: jom la ke tesco rawang ;-)