Wednesday, April 21, 2010

~~ Anak Ayah Yg Serajin Ummi ~~

:: hahahahaha Ayah jg marah ye..anak ayah yg serajin ummi..pagi tu dia tgk je apa ummi buat ..
:: Suka Sangat dier tgk ummi sembur2 air tu..
:: Saje ummi letak hos tu ..pas tu apa lagi dia pun mula la keje dier...
Abis dier isi air kat pasu kosong tu sampai penuh berlagak cam org tgh siram bunga gak ::
:: Petang tu masa ummi tgh cuci kete,dia amik pas tu siram2 rumput ,tiru apa yg ummi buat ::
:: pas tu sembur kete gak.
:: Ayah nanti balik bg Thaqif je yg basuh kete ayah..thaqif tolong ayah siram air je..pas tu ayah sental la...thaqif suka main air free nie ::
Pas ni tugas siram2 nie thaqif leh buat..leh tolong ummi.

12 comments:

mamalieyna said...

waaah ghajinnye die..ghajin cam ummi eh, ayah tak ghajin ke..? sian ayah..hehe..

best tengok aksi si kecik ni, comel jer!

i n n z c h u b b y said...

rajinnye thaqif...

kak tinnie,inn dah folo n link kan blog akak kat blog inn kat "chenta org kapal"...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Wah!Wah!Wah! rajin siThaqif.. Terpegun ibu tgk.. Syomel sgt2..

i n n z c h u b b y said...

x leh nak link ke,kak?

kak nin pun ckp aritu dia x leh nak link kn blog inn ni...

ni url blog inn...

http://innzchubby.blogspot.com/

tinie&thahir said...

mamaleiyna:
rajin sikit2 je..saje isi masa lapang tlg ummi...hehehe
Ayah pun rajin ....sbb tu dpt thaqif yg rajin tu

inn:
thanks auntie ..thaqif nak jd rajin sampai bila2..

Salina Ibu Aqil
Thaqif say thanks...

Inn:
Akak dah linkkan tp tak menjadi cam yg lain2..pelik gak..tak pe nanti2 akak try semula..

cik mas said...

rajinnya thaqif.. takpe biar dia explore kan.. :)

nieda said...

rajinnnya anak teruna sorang ni

.ArianiAizat. said...

rajennya si comel thaqif ni :)
kalo camneh ayah g sailing setahun pon ummi xsusa hati..ada assistant ummi yg boley buat kan sume kerja rumah!!ayah jgn jeles yer :p hehe..

tinie&thahir said...

Cik mas
A'a biar dier explore..budak2 umur cam tu memang suka meniru org dewasa.

nieda:
moga rajin sampai beso..

Ariani;
hehehe thaqif memang assistant ummi yg terbaik...btl tu ayh jgn jeles erk...

Ummi said...

waaahhh..dah makin cantek blog..gamba pon dah rajin edit..hiii

AYU said...

seronok ye si kecik nie main air...basuh keta sekali ke...kalau nka basuk keta kena ummi carikan tangga tu..haha

tinie&thahir said...

Syikin;
huhuhu Tq datang rajin ber-edit la gambo kalu malas jgn harap..

Ayu :
Seronok dia main air..tong sembur2 je ..sental ummi yg buatkan..hehehe