Monday, May 3, 2010

~~ SEDONDON WITH DADDY GIVEWAY ~~



1. Add blog NURSHAHFAMILY di bloglist anda & wajib menjadi Follower : Done !

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway di n3 & disidebar blog anda, pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified) : Done !

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog
& bermula dari 16 April - 16 May 2010 (5 ptg)

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima " SEDONDON WITH DADDY GIVEAWAY "

5. Story skit kisah baju sedondon ni .... ( tak semestinya ank kecik je ye... semua peringkat bo join, asalkan with daddy )

6. Bila dah siap, tinggalkan link/komen di entri itu.. Done !



:: Cerita nya.. Hari Raya Aidilfitri 2009 1st time kami..berhari raya bersama Ahmad Thaqif Akmal..Sampaikan Baju Raya tahun tu ummi ngan ayah kena ikut warna baju Thaqif sebab nak cari baju Melayu siap untuk baby bukan senang..masa tu Thaqif baru berusia 8 bulan.Teruja sangat nak beraya ngan anak Akhir nya Kami bersetuju Pilih Hijau tu tema kami Se- family bermakna ikut warna pilihan thaqif Tema Hijau itu.sebenarnya bukan raya je baju hari2 pun ummi kdg2 cari yg sama gak tuk ayah ngan thaqif .Tahun nie belum tau lg adakah Kami Akan Beraya ber-3 atau hanya Ummi ngan Tahqif aje..huhuhu harap2 kami dapat Beraya Ber- 3 ::

Sekian Terima Kasih
Good Luck Thaqif N Ayah!



1st Time Join Contest !



















































4 comments:

mamalieyna said...

Good luck! ^_^

tinie & thahir said...

mamalieyna
Jom Join Sama2..
T.Q.V.M Dear..

.ArianiAizat. said...

cumey theme wane bj melayu tuh!^__^ suke.cumey cam thaqif!

good luck thaqif & daddy nya! :)

tinie & thahir said...

nani :

T.Q.V.M Auntie nani Yg Comel..