Monday, May 31, 2010

~~ K.L.C.C ~~

Jumaat..ayah bawa ummi n Thaqif Ke K.L.C.C..Ummi dah lama gak tak datang sini..Thaqif pun 1st time G Sini..awal2 pg dah gerak..nasib gak tak de la bersesak-sesak nanti..lg pun nak kejar solat jumaat kan..tp apa yg dicari ayah tak de ..so cuci-cuci mata je la kat sana..


Sengaja ummi amik pic supaya tak lupa parking dimana.hehehehe


Ayah sedang mengunakan mesin mencari...Butik ......... yg tiada kat klcc..



Thaqif yg hairan kenapa org tu tak de mata sume kot..takut dia bila letak dekat2




Tunggu ayah solat jumaat..duk umah nenek jap.pas tu ke care-4 ampang jap..sebelum meneruskan agenda nak ke i-city..

5 comments:

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

bestnya tgk thaqif nak dier duk dlm kete sorong 2.. kalo Aqil dah lama melompat..

Lynn said...

gud boy la thaqif ni...best ye thaqif g jln2..hehe..len kali g jejln ajak auntie tau...

tinie & thahir said...

Salina :

hehehehe dia ikutmood gak tu..
kat klcc je dia very behave..hehehe

Lynn :
Toche auntie..
Autie ajak le uncle sepang jalan2 ke umah thaqif dulu pas tu kita jalan sesama..hehehe

Marsha~ said...

stroller thaqif sama mcm kak qila tp kak qila punye pink color... :)

tinie & thahir said...

marsha :

hehehe..;-)
teringin nak pink cam Qila
harap2 ada rezeki cam Qila gak nanti huhuhu