Wednesday, May 26, 2010

~~ Sape nak Pengasuh Camni ? ~~

Semalam bgn tido ngan bad mood..suruh ummi bukakan minyak baby oil ..sekali ummi bg la 2 x mana leh..kebetulan kucing pink tu ada situ ummi suh dia suapkan botol minyak tu bg dia..dia pun bg cam org bg susu pd baby..mula2 nampak ok je cara pengasuhan dia ..




tgh susu kan kucing pink tu...



tepuk-tepuk bg tido pas dh minum susu...
korek-korek sikit mata tu tak mau tido..buntang jek..
tepuk-tepuk lg..tp still tak tido-tido...
Angkat sikit dodoi2 kat tgn...
last2 anak dia buang kebawah.....dia khusyuk tgk tv...
pas dah boring di biarkan je anak tu telangkup kat lantai hahahaha..ummi takut kalu dpt pengasuh cam tu ..

suruh dia amik semula dia dah tak layan dah..


Kalu thaqif punya adik nanti....jgn wat cam tu kat baby tau...!!

2 comments:

Ummi said...

hahah..ngeri..cepat la dapat adik..ameen..

tinie & thahir said...

syikin

hahahha..
Ameen..