Monday, May 25, 2009

~~ Nur Ayesha Insyirah ~~

Malam jumaat ummi terima mms dari Member ummi yg duk kat mukah Nono / knur
Die dah jd makngah kakaknye dah selamat melahirkan 1st baby pd 19-05-2009 normal delivery 2.70kg berat sikit dari thaqif .thaqif dulu 2.68...sungguh kecil anak ummi yek baby girl pun lg berat..sungguh cute ini baby ( thaqif tak teringgin ke nak amik wat awek? )
~~ Esha Yg Comellll ~~
Mak ngah + Esha


mak ngah + esha lagi...pic nie ummi copy dy tagged mak ngah nyer..
geram la tengok bby girl..nak baby girl gak...heheheeee

6 comments:

eyza said...

comeinyer..dah jadik makcik la kak nono tu yer....

eyza said...

wah..Thaqif dah ade awek..sama2 mata sepet cam anak cina....

ktin said...

eyza :
A'a comell bangat kan..A'a makngah lg...
geram kan..
Jauh sangat jenuh ktin nak g sana nak meminang lak nanti..suh Thaqif cari awek dekat2 jek la..

aNnAsUeJiE said...

thaqif nak ikut jejak aunty eyza! hihihi! wahh aunty gitu! ;p

eyza said...

a'ah ok gak..nnt leh balik kg naik belon..kan Thaqif kan? hi..hi.. bkn aunty la...sis...ha..ha..ha....

ktin said...

Annasuejie:
Aunty ke ?...
Moyang le..hehe.

Eyza:
Naik Belon?
Thaqif nak naik kuda je dulu ,
siseyza la konon hehehe.. moyang le bkn sis