Tuesday, May 12, 2009

~~ Bila dah dapat Barang Gigitan Yg Best ~~

Sebenarnye sebelum ni ummi dah beli mcm2 Rattle untk thaqif tp sume dia mcm tak berapa suka je,ummi try beli yg ni lak bg dia gigit coz nak gantikan ngan tgn dia..kalu tak ada benda dia nak gigit dia akan masukkan tgn sampai kecut la dia akn hisap tgn dia...
~~~ GUM SOOTHER ~~~


~~~ pada mulanye masukan tangan ngan brg tu sekali dlm mulut die...


~~~ penuh semangat anak ummi ni mengeget...



~~~ Sungguh enak dimakan begitu saja..... ~~ Thaqif macam geram sangat tgk brg tu...




~~~ Wah Fuyooo Magic Thaqif leh wat brg tergantung...he,he,he...



~~~ Enjoy with new barang Gegettanye....


~~ kebiasaan bila dah siap mengigit Air liur penuh kat mulut..
Isss Comotnye anak ummi ni...




~~~ ni lak kes tak mau pegang sendiri mana brg tu ada kat situ la dia terus nak
geget kat citu gak,tak berapa rajin la tu...nak pegang.








3 comments:

Cesc Fàbrizal said...

hmm...aidan pon nak kene beli teether nih! gusi tu dah dok gatal dah!

aNnAsUeJiE said...

oh! salah guna nama la pulak! hihi! ;p

ktin said...

Annasueji / Cesc fabrizal
he,he,he ..
beli jgn tak beli.
G beli yg mcm ni trus yg ni best..