Monday, May 18, 2009

~~ Mini clip fan + Thaqif~~~



~~~ Ayh sedang mengeluarkan rambut ummi yg terlekat ...

Semalam . ummi full ngan keje 2 rumah tangga..
semalam ummi bgn tido agak lewat dari selalu sampai tersubuh gajah gak la..
breakfast pun beli je ...malas masak rasanya..
thaqif lak lepas mandi main2 jap dia tido semula..dapat la ummi menyiapkan keje2 rumahtangga seperti membasuh,menjemur di pagi hari sementara hari panas..
ayah lak busy ngan game mafia kat tagged ...dah jd hantu ngan game tu lak...syok gak bila thaqif tido leh ummi wat sume keje...dah plan nak kuar jalan2 tp tak tau nak g mana...memandang kan thaqif tido duk umah je la tak kuar la pg tu.

Ummi lak amik alih lappy dr ayah nak update blog jap..masa tu thaqif lak bgn tido..ayah amik la dia bwk main2 ngan mini clip fan kesukaan dia,sementar ummi syok ngadap lappy tiba2 rasa rambut ummi kena tarik...Ya allah rupanya Thaqif dah halakan clip fan yg dia main tu sampai terlekat rambut ummi dalam kipas tu...fan tu pun stop je tak pusing dah coz rambut dah terbelit ..tergantung2 ju fan tu kat kepala ummi sementara tunggu nak kuarkan rambut ..
hehehe mcm funny , memang funnny,tak sampai hati nak marah..pas tu Ayh terpaksa la gunting je rambut yg terlekat tu coz tak leh nak kuar elok2..
pas dah mesin kan rambut ummi ngan clip fan dia tu dia di beri upah ,upah nye ialah makan tenggahari iaitu nestum + susu..pas makan dia pun ZZZZZZZZZZZ lg...

Ummi lak leh la angkat baju + melipat sambil ayh masih lg ngan Game Mafia nye...
Petang lepas asar bru kuar G Jj Au2 keramat.

3 comments:

aNnAsUeJiE said...

hahahah! masa thaqif repair rambut kaktin tu g dpt bayangkan mcmane! kelakar! ;D

ktin said...

A'a Jie memang kelakar
mcm nak marah tapi tak jd marah
tgn dia cepat je kalu wat sesuatu tu..

ktin said...

A'a Jie memang kelakar
mcm nak marah tapi tak jd marah
tgn dia cepat je kalu wat sesuatu tu..