Wednesday, July 29, 2009

~~ tErOwOnG cIPtAaN tHaQiF ~~

Tragedi ini berlaku selepas ummi siapkan thaqif sebelum G klinik minggu lepas .Pas ummi siapkan dia ummi G
mandi jap.siap mandi tgk dia dah terpongen buntut nye kat terowong ciptaan dia tu..act meja tu ada barang
kat atas tp dah terpaksa kosong kan coz thaqif dah pandai amik2 n tarik barang sampai 1 hari tu lampu meja
yg kat atas tu dah menimpa Thaqif..Apa2 yg leh dicapai n bahaya harus ditinggikan sekarang ni.











Keluar je dari terowong dia terus nak masuk bilik sebab dah nampak mcm2 yg menarik kat dalam tu untuk
Dibuat main.mainan yg ummi bagi bukan nak main sgt pun barang2 yg tak sepatutnye main lak dia nak main




Sudahnye pas balik dari klinik terus menidurkan dirinya..mcm ni a keadaan dia waktu tido..kadang2 menonggeng jek tidur,tp kalu tidur meniarap dia lg lena tidur.
kepada ibu2,mama2,yg membaca betul ke kalu anak2 tidur menonggeng org tua2 kata banyak cacing,cam geli je nak type perkataan cacing.kena bg makan ubat ke?





4 comments:

aNnAsUeJiE said...

uik? taktahu plak? aidan pon kadang2 tdo menonggeng je.. bkn baby mmg slalu tdo camtu ke?
kaktin try la tanye doc nnt kalo pi check-up.

ktin said...

G
tu la kaktin pun tak tau..
nanti nak tnye tuan doc..

Haizales said...

lasaknyer baby ensem ni...geram aunt kat die ;p

tinnie said...

haizales
memang lasak..ummi pun tak terkawal
kena pasang body guard kot hehehe.
kiss kan Rania untuk Thaqif, hohoho boleh ke...