Monday, July 20, 2009

~~ Happy 28th Birthday My Lovely Husband~~

Thaqif la orang yg paling pantas segala-galanya...kalu leh sume dia nak buat..
Tangan dia pun cepat je nak capai ...nasib cepat nampak kalau tak mesti kek dah penyek..

Ayah yang Sangat bersungguh2 meniup lilin...2+8 = 28 tahun.
Si Thaqif lak sangat bersungguh2 menengok api lilin...maklum la budak kecik nie mana pernah tengok api lilin..banyak2 cam tu...
Kebetulan Semalam ummi amik leave coz nak bawak Thaqif G Injection ..so leh la ada msa ngnayah n thaqif sempena hari birthday ayah..kul 12pm ummi kuar g amik cake ..balik umah ayah dah sedia nak tiup lilin..maklum la benda dah tak surprise kan..tak pe la janji ayah happy...
Birthday Ayah yang tidak se surprise b'day party ummi coz kebetuln jumaat ummi M/C..sepatutnye hari tu ummi dah rancang nak G order Cake untuk surprisekan ayah tp..apa yg dirancang tak menjadi..so terpaksala Hari sabtu ummi siap ajak ayah G order Cake..huhuhu..apa nak buat lg pun ummi rasa susah nak rahsia2 nie..tunggu la kalu ada rezeki tahun depan lak ummi nak wat kejutan kat ayah...pas dah makan kek..kuar G umah nenek bg kek pag tu g kampung baru nak jumpa mak teh & bagi kek gak..
Pas tu Ummi borong durian coz ayah request nak makan durian...singgah kat keramat jap ..dapat la 2 biji durian besar n 4 biji durian kecil .singgah jumpa nenek lagi bagi durian ..pas tu baru balik umah..makan berdua habis 1 biji besar ngan 4 biji kecil...kenyang makan durian..sampai nak termuntah lak rasa makan banyak2..
Thaqif pun ummi bagi dia rasa durian gak...Nyum2 dia kata..ummi bg dia rasa coz dia kalu nampak org makan dia mesti mintak sambil kata nyum2..sampaikan masa b/fast pg tu ummi ngan ayah makan roti canai dia asyik mintak nyum2 kesian nasib ada bahulu ummi suap je kuih bahulu..dah dapat makan baru dia senyap..
hadiah untuk Ayah Menyusul kemudian yek ayah..ummi pening nak beli apa la nak bg hadiah ..
tak pe ye ayah lambat sikit yek...
To Ayah Ummi Doakan Semoga Allah Panjangkan Usia Dan Dimurahkan Rezeki Selalu..Semoga Terus Jadi Suami Yg Terbaik Untuk Ummi & Moga Terus Menjadi Ayah Yang Terbaik Untuk Thaqif...sayang Ayah Selalu..Terima kasih untuk semua kasih sayang yg telah ayah kongsi bersama..
Ummi Nak ucap selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg kedua..untuk Moyang Eyza & Hubby nye Jamil moga Bahagia selalu N dimurahkan rezeki...









3 comments:

eyza said...

kak tin..ckp ngan thahir..happy besday..semoga panjang umur n murah rezeki..n bila thaqif nak dapat adik..hi..hi....
hari tu x puas main ngan thaqif..bila nak jumpa ni?

ktin said...

EYza
Ok Tq ..nak tambah kalu ada rezeki skrg pun leh...hihihi
Datang la umah ktin ..ktin mybe pindah rawang dah tal lama lg
Ari tu nak singgah umah Eyza tp memang ada hal.

sweetslook said...

Jom singgah tengok tudung cantek cantek kat www.sweets-look.blogspot.com atau kat http://sweets-look.webnode.com