Saturday, July 11, 2009

~~ Ayah & Thaqif Wat Surprise Party !!!~~


Hari Ini Dalam Sejarah Ayah & Anak telah mengejutkan Ummi ngan wat satu birthday party untuk ummi...Ummi yg baru pulang kerja sungguh terkejut N terharu coz ayah n anak yg bersungguh2 mengujutkan ummi...THANKS AYAH!!! ummi tak harapkan apa2 cukupla sekadar ucapan n ingatan je...

Patut la ari jumaat tu masa ummi balik keje diaorg berdua lambat balik upa2nye dah ada plan ,pas tu masa ummi nak masuk paking ummi rasa mcm ada org intai2 dari atas...oooo 2 beranak dah berpakat rupanya...
N bila ummi buka je pintu ummi tgk anak & ayh yg berpeluh2 coz tutup kipas sebab nyalakan lilin & berkumandang lah lagu happy birthday dari ayah sambil Thaqif melompat2 & tersenyum2 je...ummi tgk dah ada kek kat meja...Act thun nie 1st time ummi sambut ngan ayah as a husband & Wife coz sebelum nie ayah kat kapal je...N yg lg bermakna ummi dapat sambut ngan Thaqif gak...Harap2 ummi pun dapat gak sambut Birthday ayah sama2 nanti...tak lama g je birthday ayah lak...

Kek SC dari Ayah N Thaqif ...THANKS !!!!

Disertakan Juga Hadiah untuk Birthday Ummi Tahun nie...
To Mr Hubby Thank You Very Much... Ummi sayang Both Of You Very2 Much...

2 comments:

Yat Ekhram said...

huwaaaaaaa tachingnye kak tin..

happy bufday akak.
moga allah selalu merahmati u all sefamily.

* berangan tawon depan hubby & baby sepraiskan yat*

ngehehehehe :D

ktin said...

Yat
Thanks
Moga Allah Merahmati Yat Sefamily juga...
Thanks...
# key Akak rasa Yat pun dapat seprise dr hubby ngan bby nanti...#