Saturday, July 25, 2009

~~~ Takut Tapi Mau ~~


Khamis lepas G jjAu2 coz nak cari botol susu Thaqif,kata member ada jcard mbr sales.tp tak ada pun.nasib baik ada less 20% sempena mega sales ,berbaloi la gak..
kebetulan dtg kali nia masuk ikut pintu belakang,terjumpa la ngan mesen yg leh masuk duit pas tu nyanyi2 sambil bergerak tu..mula2 letak dia kat thomas tp tak masukan duit..dia memang suka..terus pegang stering.
Par tu try letak kat mesen alephant lak sambil masukan duit so bergoyang n ada lagu..
dia ngan muka takut nak bgn tak mau duduk ,muka nak nk nangis dah..kelakar tgk dia takut..
time balik tu singgah n letak lg dia kat dalam tu ..dia tetap fobia mcm tak mau duduk sambil tgk2 belakang takut benda yg sama jd lg kot..
mybe dia suka duduk tanpa goyang n lagu..

video

No comments: