Wednesday, October 21, 2009

~~ ummi Melapurkan untuk Ayah ~~

Sedang tido begini ye gaya thaqif tido..ada kalanya dia lebih suka tido menongeng..tido dia kan lena kalu berekon..gmbar nie ummi snap coz ummi terjaga dari tido sebab dgr bunyi Anjing bising sangat nasib thaqif pun tak terjaga.risau gak kalu2 anjing tu nampak org jahat nasib pak guard tu meronda2 g cari anjing yg berbunyi kot..


sesudah bangun dari tidonya yg lena dia pun mula membuat kerja2 rumah...

ini lah kerja nye...



ummitinggal sekejap je ke-toilet...




Lepas mandi n brekfast dia bersuka ria sambil minum air kosong...






Happy gelak sampai terpejam-pejam mata...





Pas tu mula membelek2 buku gambar2 animal yg dia suka tgk...








Gaya je yg lebih...



Tp suka tgk part cat je...sambil buat bunyi purr,purr,purr..............






Cat lagi...


Dan cat lagi...




senang cite bila buka buku tu tgk cat je la....






Ni lak sebelum nak tido malam nya......satu tgn pegang botol 1 tgn lg merayap jek nak memintal2 hujung bantal...kalu dapat selimut,selimut dia pintal...sampai la dia betul2 lena.










































































2 comments:

aNnAsUeJiE said...

basikal tu aidan dah try naik hari tu! hihi! nnt besday die nak beli la! tp kene kayuh dlm rumah je. hoho! ;)

ktin said...

yup! beli tak lama lg kan..hehehe..Thaqif pun kayuh dlm umah gak...hehehehe