Wednesday, October 7, 2009

~~~ Standby ~~~

Act Ayah sekarang in standby mood....:(
Beg ayah pun dah standby gak...
n bermakna sedikit masa lagi ummi n Thaqif akan tinggal berdua je kat umah selama 3 or 4 bulan...berat rasa hati nak berjauhan lg ngan ayah...tp nak wat mcm mana fitrah ayah mencari rezeki begitu so kena lah redha n bersabar...n ni 1st time lak ummi ngan Thaqif duk ber2 je..kat umah sendiri...sebelum ni ada nenek n atuk...Harap2 ummi leh jaga Tahqif sebaik2 nya..
Ummi ok lg coz dah biasa berjauhan ngan ayah tp yg ummi risaukan Thaqif je mcm mana agaknya nanti bila ayah sign on,mesti dia rindukan ayah...
Maklum la selama nie Ayah yg jaga dia masa ummi keje...hari2 mandikan dia,susukan dia,G jalan2 berdua je..Ayah start jaga thaqif sejak din baru mula2 nak meniarap sampai la sekarang dah leh jalan ( dgn bantuan dinding je )...
Ayah sekarang masih blm tau kemana nak diletak either Labuan / Kemaman.
Teringin gak ummi n Thaqif nak hantar ayah tp,risau nak drive balik nanti ber-2 je,jauh gak kemaman - Kl tu..mybe Thaqif dah besar sikit nanti leh la teman ummi antar ayah ye sayang..
n kalu di post ke Labuan Leh ummi N Thaqif antar Ayah Ke Klia..Apa2 pun masih jd tandatanya..
tunggu lg beberapa hari... :p

** TQ to Ayah coz belikan ummi lappy baru ...nanti leh Thaqif berwebcam ngan Ayah selalu kan....

6 comments:

Mama Qiestina said...

aduila hai..
nila saat paling tak besh kan kak tini?

sy paham perasaan tu,lebey lagi if dah ade baby kan..hmm yat dulu pon tiap kali anta hubby kat kemaman.Tapi ni dah ade Qies dah x pat anta dah kot,payah kan baby tecik nak jalan jauh2.
yat pon sama nanti jaga Qies sorg2.hope mampula,ngan keja lagi.

btw,hubby naik kapal nagn co mana kak?

aNnAsUeJiE said...

kaktin!
nyanyi lagu i will survive! hihi!
kalo boring2 nnt jom la kluar! ;)

emas_juita said...

hanya orang yang alami je tau macam mane pasaannye kan...
xpela demi rezeki
anyway saye pengunjung baru...
selamat berkenalan :)))

ktin said...

betul tu yat tp nk wat cam ne pasrah la yek..
Tu la sama2 la kita jaga baby secara solo nanti..
hubby akak company Jasa Merin.

ktin said...

Annasuejie:
Tu La kalu boring2 jom kita kuar minum2...

ktin said...

emas juita:
betul tu juita
salam perkenalan!
ada link jom kita change...