Monday, October 5, 2009

~~ satu hari Di hari raya..

Hi ..
setelah sekian lama menyepikan diri dr mengupdate ..baru sekarang ada mood nak up-date tu pun curi2 masa coz sekarang ummi dah full housewife...Thaqif lak pantang kalu ummi buka blog mesti dia nak datang kacau..dgr je lagu dia cepat2 je datang...coz nak tgk muka dia..
1st time Thaqif sambut raya...bangun seawal pagi...dah siap mandi pakai baju raya pas tu tido..
so tak ada la pic bersama kerana dia tido bila sume org balik solat baru dia bgn...
nanti sambung lg...

2 comments:

aNnAsUeJiE said...

ahahahahahaha! update yg tu je!?!

ktin said...

G
hehehehe
yg tu je yg mampu setakat nie..
tgu lg yek;...