Wednesday, April 22, 2009

P.E.L.U.P.A

Rasa ari ni mereng cikit..td blik dri umah tgh ari nak g transfer duit nak byr baju coz beli online,ATM mechine mmg ada kat giant tu tk tau nape kaki ni jalan terus tuju market giant dlm hti nak tgk makanan untuk thaqif..Masuk La G tmpt baby tapi untuk step 1 sume dah abis,
ari2 g asyik tak de je..thaqif lak mcm dah boring asyik makan same je everyday ummi nak gak makan lain2 rasa..dah tak de ummi kuar la nak msk office dah lmbt dah...
Tp dah nak sampai office bru teringat tujuan utama g sana tadi nak g ATM machine tu..
nak G semula dah malas dah kang masuk lmbt lak..
Geram ngan diri sendiri asal mcm org nyanyuk lak nak buat yg ni tp terbuat yg tu lak..
mesti dia kata ummi main2 ,ummi mmg terlupa..sok la ummi G transfer..
smlm pun dah g bank settel kan sume bill ayah ngan bill Umah ..tak wat gak..
Agaknya btul la kata akak si promoter susu masa ummi pregnant dulu kena minum susu yg ada mcm2 dlm tu supaya tak jd pelupa..tp ummi minum susu gak apa..thaqif kot dah sedut sume daya ingatan ummi..
Tp pg2 td ummi tak lupa G isi minyak kat pertronas semata2 nak Voucher KFC ( Dah lama mcm dah tak boikot je lg) so Ayah balik nanti leh Ummi Belanja Guna Voucher Penjimatan tu...

Ayah Cepat2 Balik....Leh Ummi Belanja Nanti Tp Ayah la Bayar...

2 comments:

aNnAsUeJiE said...

kaktin~
org tua2 ckp lepas kite bersalin urat kite terputus satu...tu yg moyang makin nyanyok tu...
btw,g pon asyik lupa je skrg tp maseh muda! huhu!

tinie&thahir said...

Suejie: A'a teruk sangat rsnye.
G pun Nyanyok gak tu..
Nyanyok tahap moyang2 he,he,