Monday, March 22, 2010

~~ Sesumpah ~~

:: Balik dr bank pg tu ..time nak bukak gate ..tiba2 ternampak haiwan seperti buaya..terkejut jap..masuk keta balik tunggu dia blah ,tp tunggu lama dia tak blah2 gak.
:: last2 turun gak..bukak sebelah dulu..dlm takut2 sempat lgamik pic dia..hehehehehe pas tu blg batu kat dia tp tak kena..hahaha thaqif gelak2 jek...
:: pas tu dia berganjak ke depan sikit..tp tak mau lari gak ..last2 ummi amik selipar baling..tp hampir2 kena..tu yg dia melawan cam nak marah..takut..
:: Dia tgh marah...dah bwk masuk kete..takut lak nak kuar sbb dia duk tunggu kat blh pintu ummi duk tu..last2 ummi kuar kot pintu belakang..sbb blh kiri ada thaqif n seat dia mana muat ummi nak kuar.
:: Akhirnya dia menuju ke umah jiran sebelah..bagus .
:: Ini La rupa dia dari dekat ...zoom kat camera je..nak amik dekat2 takut n geli...pas ni jgn datang lg tau..selalu ummi terjumpa ulat gongok..tp yg tu ummi sembur je ngan air lari la dia.tp yg nie besar n melawan.

2 comments:

aNnAsUe'G said...

eeeeeeee....org geli dgn bende2 nih! nak2 ulat2 tu! yuckkkkk!

dpt bayangkan kaktin takut jerit2 lompat2 larik2! ;p

ummithaqif said...

Annasuejie : tu la tah dr mana dia sesat...tak jerit2 dah control depan thaqif hahahhaha...ye la tu ;p