Tuesday, March 30, 2010

Baru bangun dr sakit perut..
Nasib thaqif baik dia layan cars dia sementara ummi baring td..tp yg paling terharu ummi gosok minyak kat perut dia pun nak gosok gak..sambil tinggalkan ummi kiss..
skrg cam biasala rutin dia pas magrib littel Einsteins la apa lagi..
Pas tu layan MONSTER BAND lak..sambil goncang kaki..

Ummi lak tgh study catelog tuppeware tuk bulan nie,bukan apa kalu customer tanya senang nak explain,bukan kat pembeli je kena faham,kat Boss maya pun kena gak explain ..tak nak jd cam pg td ada sedikit salah faham kat e-mail..hehehe
Akhir nya ummi terima e-mail yg berbunyi
{" saya ingat saya yg hebat ,rupanya awak lagi hebat sorry :-)"}
sampai gitu dia ngaku salah..hehehe tp bukan tu yg ummi harapkan..setiap manusia tak kira tua- muda -kaya -miskin- besar -kecil tak lari dari buat silap...


Sambil2 tu on9 facebook n kat wall :
Sesapa ada darah O tlng abg din beramboi tengah kritikal dan perlukan darah tu secepat mungkin di hsptal selayang..now he koma! Pls help n pray for him!!!
Betul or tak ummi tak tau tp kalu betul sama2 doakan moga dia selamat..
sayang sekali ummi berdarah A+ .

2 comments:

aNnAsUe'G said...

kaktin, betul la din beramboi kat wad tgh koma. Antara 2,samada sakit buah pinggang @ kene virus akibat kencing tikus. Kesian sgt g tgk gambar die berbirat2 dgn wayar.

ummithaqif said...

G,tu la kesian nya..sama2 doa moga dia sembuh ..