Monday, December 14, 2009

~~ Thaqif 1st birthday celebration ~~

once a year...
thaqif bangun awal tolong ummi mengemas ,apa ummi buat sume dia pun nak wat juga...
kalu ikut kan ummi malas nak wat tp cian lek kat thaqif nanti tak de kenangan,walaupun time dia nie dia tak faham pun apa birthday party tu..lg pun ayah tak de nak celebrate sama2, kalu tak buat tak de la kek b'day thaqif..cian lak..buat la gak just jemput sedara mara,mbr2 n jiran2 je.


:: Si birthday boy yg masih ngantuk bgun n tolong ummi kemas rumah...








:: sebahagian dr makanan ...





:: masa amik kek ummi langsung tak perasan yg gmbar kek tu minnie.time order tu dlu sah2 ummi order yg gmbr mickey..last2 si thaqif ummi yg jd mickey ari tu..
minnie pun bole la janji thaqif suka.. mickey bertemu minnie nya..











:: walaupun tersalah gambar nasib baik kek tu sedap n lembut sangat..berbaloi la gak.


















































:: jemputan datang dlm kul 3 cam tu..so bila dah ramai ummi nak ajakla thaqif potong kek time tu ..tp nak dijadikan cite thaqif lak time tu nangis2 sebab nak tido...n tak de la acara potong memotong kek dr birthday boy tu...

























:: Si birthday boy yg tido...













































































































:: tp bila bangun dr tido n org pun dah balik si birthday boy mencari kek minnie nya untuk
acara memotong lak,coz td tak dapat potong kek.












































:: senyuman thaqif di samping kek birthday nye...


































































































































:: habis dia tebas kek..


























:: main ngan present yg mama long kasi...



























8 comments:

aNnAsUeJiE said...

waaa...nak sandwich!!

Mrs. Amie said...

happy 1 year old Thaqif.. hihih

I baru jer nak tanya nape kek Minnie? hahaha.. silap ya.. neway take care!

Umi said...

sedapnye kek thaqif..hepi besdey thaqif..jadi anak yang baik ye..

ZiLoT said...

hepi burfday thaqif!!!! awk nmpk hensem la hari nih,,heeeeeee~ :P

ummi thaqif said...

annasuejie
nak sandwich?
setkan time datang umah
i buatkan..jgn malu2,umah dah taukan i tunggu ngan pintu terbuka..

ummi thaqif said...

mrs amie
thanks!! mama Qaira
hehehe tu yang ralat tu.
nasib thaqif blm pandai complaint..

ummi thaqif said...

umi
Thanks ummi adlina!

ummi thaqif said...

zilot
Thanks untie zilot..