Tuesday, November 3, 2009

~~ Selamat Datang Adik Thaqif ~~

~~ My sil selamat melahirkan anak ke-dua pd 01.11.2009 ,7.53 a.m ,ngan berat 3.3kg..
~~Sekarang Aqeel n Thaqif dah ada adik...
~~Sorry ye mama long bukan tak mau g melawat dh 2 hari ummi try nak g permata tp keadaan tak mengizinkan.Insyallah sok kita org G Permata...


```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
Elok je dah separuh jalan nak masuk area Templer Park sume kete yg nak ke kl ikut jalan selayang - Rawang diarah kan untuk patah semula ikut hiway,sebab Tanah Runtuh kat km 17 selayang rawang..pelik juga nape jln bertentangan sesak semacam je,sepatutnya polis or org yg bertanggungjwb letak la apa2 tanda @ notis ,walhal kejadian tu berlaku awal pg td..nak kesana ummi amik masa sejam sebab asik benti 2 pujuk thaqif,nak patahbalik lak sejam lebih ..naik lenguh kaki..nasib masa patah balik tu thaqif dah tertido setelah puas nangis.nak masuk hiway lak smarttag kat beg ngan wallet sekali ummmi cancelled la g permata..
Harap2 tak de kemalangan jiwa la kat tanah runtuh tu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Harap2 Thaqif leh behave la time ummi nak drive,ummi tak senang hati nak drive bila dia nangis2 ..
kalu dia nangis sambil duk diam je tak pe,nie dia tarik2 baju,tarik tudung la,dia nak suruh kuarkan dia dr car seat tu,tangan dia pun dah sampai nak pgang Gear sampai terpaksa ummi pgang stereng sebelah tangan..ummi pujuk pun dia makin nangis..harap2 sok Thaqif leh duk diam2 ye sayang..
Dah Seminggu takde khabar ayah....harap ok ye ayah!!!

3 comments:

SePia said...

Nti drive carefully ye..
bahaya gak anak x duk diam dlm keta ni. huh.
Hati2 ya sis.
Thaqif xmo nkl2 ye cayang.

aNnAsUeJiE said...

kaktin umpan la ape2 kat thaqif tu, bahaya lak dgr.
baby sgt tembam! & bibir die shomel! ape name?

ktinnie said...

sepia
insyallah i''ll drive carefully..

Annasuejie
Umpan yg ktin bg sume dia campak bawah,dia akan diam bila ktin pegang dia,A'a tembam nama masih dalam pemilihan lg..