Thursday, November 12, 2009

~~ Se- Bulan ~~

:: bekas dah kosong..dia letak kaki dia lak...


:: tgh asyik kunyah grape.....



:: Sampai je umah ummi upah dia grape..potong kecik2 pas tu dia enjoy suap sendiri sampai abis tu yg dia masukan kaki dia lak dalam tu...








;: asyik menengok sekeliling...ummi nak masuk keta dia nak duk lg dlm tu...



















































:: hai sume...sya tahqif...duk lambai2 org yg lalu..sambil ngorat2.....












:: senyum kat org yg balas lambaian dia...







































Hari nie genap se-bulan ayah on...
yeyeye lg 2 bulan nak kena tunggu...tak pe kita tunggu ayah ye thaqif....
Hari nie ummi bawak Thaqif G umah nenek N JJ W.maju...walaupun...
Hari nie kedua2 nya bangun lambat..tp disbabkan semalam dah sebut nak g umah nenek G gak la kan,lg pun leh g antar jam sekali...pas dah siap2kan bekalan susu Thaqif kul 9 baru gerak dr umah..sampai jj pun boleh la org pun tak ramai ,parking pun senang..nasib otw thaqif tido ummi pun drive dgn tenang nya...
pas dah antar jam ummi G cari kasut lak coz masa kuar umah lupa pakaikan thaqif selipar,disebabkan memang tak berkasut dah pilih terus pakai kotak kasut tu lepas bayar ummi terus buang..malas nak simpan wat menyemak yek nanti kan?
pas dh siap sume beli bubur jap pas tu terus ke rumah nenek,dapat la nenek jumpa tahqif jap minggu nie,sbb nak kejar balik sebelum org balik keje tak mau sangkut dlm jem...
sblm balik ummi singgah ex office jap saje nak tgk2 apa yg berubah..
Masa G giant tu la thaqif nak dukung ngan sorang mamat yg jual tudung apa dia fikir ayah kot..
hehehehe thaqif2...Tu tandanya dia ingat selalu kat ayah...
:)...........................................


















5 comments:

ZiLoT said...

alamakkk,,jelesnyerr ngan baju thaqif,,ade anchor laa,,hehehehehhe~! :P

ktinnie said...

Zilot:
hehehe jgn jelouse..

eyza said...

windunya kat thaqih...nampak tembam plak dia skrg...

eyza said...

alamak..thsqih plak..thaqif la..sowi yer thaqif aunty eyza silap tulis..hi..hi...

ummi thaqif said...

Moyang eyza:
kalu rindu mai la umah saya..
A'a saya dah tembam ummi jaga baik punye...hehehehe
eyza free2 datang la umah..tak pe dimaafkan ..sebab moyang dah berumur..