Wednesday, November 11, 2009

~~ Petang 11.11.09 ~~

:: Nasib cuaca petang td cerah leh ummi bawak thaqif kuar jalan2..
:: memula g belakang tgk2 The Real Farm yg sekangkang kera tu...berhasil gak cili,serai,halia,kunyit & pokok pandan yg ummi dah tanam..
:: Masa g belakang tu terbersembang ngan makcik yg duk umah paling hujung tu tgk dia tgh menanam pokok limau,cute je pokok limau dia kecik2 dah ada buah.nanti ummi nak cari gak la pokok limau cam tu nak gak tanam..
::pas tu bertegur sapa ngan jiran2 jap pas tu baru la g jalan2...
:: muka sebelum kuar rumah....





:: happy yang amat sangat ........ :)








:: dapat pijak rumput...........








:: tangan tu duk geram nak tarik2 daun pokok yg baru nak membesar tu...












































:: muka tak mau masuk umah...teruja tgk budak2 lain main lg ummi lak dah ajak masuk..
sekian untuk petang nie....harap sok pun cerah leh kita jalan2 lagi....
* nak ngadu nie ayah..Thaqif kan dia gigit ibu jari kaki ummi..pas tu tak puas lg dia gigit perut
lak sakit ooooo.masa nak naik atas ummi dukung dia ,dia gigit lg bahu lak..kuat menggigit la
dia ayah...





2 comments:

aNnAsUeJiE said...

wahh! syioknye sikenit dah leh berjln!!! bile la aidan ni..tak berapa nak konfiden lg tu. haha!

g pon baru kene gigit lastweek,merah bahu mcm love bite. sakit sampai terlolong2!

ktin said...

Annasuejie
Tak lama laju la aidan tu..tu la ktin pun mcm org gila je jd nye..
terjerit2,,leh kata tiap part dia nak gigit ibu jari kaki ummmi fav dia..