Friday, December 10, 2010

~~ Before 2 ~~



Ayah..akhir nya apa yg ummi takutkan dah berlaku..rail langsir yg dia suka main tu dah runtuh ..waaaa ummi lak malam tu gak terpaksa memanjat..dah la tinggi sampai syiling tu,ummi nak nangis thaqif buli ummi,yg dia tarik jatuh tu Rail Night curtain,sudahnya ummi kena la panjat tukarkan ,cabut yg day gantikan ngan night punya..kalu tak memang terang2 la bg org luar tgk.dah la kalu berlangsir pun serupa tak ada kan.

Cam ni la rupanya..ummi sangkut tu pun asal tutup bahagian glass tu je.boleh la dr terlopong..bukan apa nak tido bilik belakang takut lak.
Jari ummi lak,termasuk sikit ada besi lebihan rail tu,masuk dalam sampai nasih leh cabut pakai sepit kuku.berdarah lak tu,thaqif lak anan2 dia kata ( kesian )

10/12/2010
Anak ayah nie,kalau tgk benda ni memang ralit..dia bawak sampai dalam kete,n benda tu memang ummi biar je kat situ bg dia leka.n utk pengetahuan ayah gak..kalu dia tgk ni dia langsung tak kacau ummi driving..dr rumah asyik belek tu je sampai la ke distinasi dituju..ayah nanti tolong belikan magezine car untuk dia,manual book robot tu pun dia ralit menengok cam org tua membaca.



+ baca berita apa tu thaqif ? + Baca Buku kenderaan
video video
video
Stop No.No.NO

Yg ni lak ..masa kat atas dia tgh berak ..hahaha
biasala dia kalu wat projek tu memang tak bg sape2 tengok n datang dekat2 .kat bilik tak de tempat nak nyorok,kalu kat bawah belakang sofa n bwh meja makan dia duk nyorok.bab ni ummi tak leh nak bawak dia g toilet lg,sebab dia takkan teruskan niat tu malu kot.

No comments: