Thursday, January 6, 2011

~~ Gila Cokelat ~~

RM 2.00 / pcs
sesuai tuk wat doorgift b'day party n kenduri kendara..

Hasil yg menjadi...siapa2 nak order leh la ..tp buat masa ni saya hanya terima order yg collect sendiri sebab saya kurang yakin nak guna pos malaysia takut rosak.n sekarang dlm proses nak buka account so kalu dapat nak hantar guna skynet ..terjamin sikit.
Tempahan Utk Zara B'day
Hasil ke-2 Choc Oreo ..rupanya choc oreo ni lg sedap..ummi dh banyak buat choc sampai tak lalu nak makan, tp yg oreo ni tak leh kalu tak makan.
beli 2 paket oreo OTW balik umah abis sepaket ummi n thaqif makan..nasib beli 2..


Percubaan pertama yg tak menjadi..see ada lubang kat situ nampak oreo ..tp dek kerana kegilaan ummi lalu cuba lg n hasilnya memang memuaskan ..;-)

6 comments:

aNnAsUe'G said...

kaktin, dah dpt smlm. setapp! tp penyek2 sket. heheheh.

tinie & thahir said...

G tu la ..tu yg risau nak kirim kalau guna pos malaysia..kalu nak order lebh baik amik sendiri..

eyza said...

KAK TIN2.. SEDAPNYA.. NAK ORDER JGK.... :)

tinie & thahir said...

eyza :
silakan order.self pick up kat permata ..;p

eyza said...

bila nak jumpa? bila hani turun sini nak?

tinie & thahir said...

EYZA : LEH INSYALLAH NANTI BG TAU JE BILA..JANJI KAT AREA YG SENANG KTIN DTG ;-)